Banc Solidari de Material Ortopèdic
Què necessitem?

Què necessitem?

El Banc Solidari de Material Ortopèdic accepta diferents tipus de material ortopèdic. Malauradament, hi ha alguns productes que no poden entrar en el circuit de préstec per una qüestió de tallatges (són productes pensats per un ús molt personal) com són les pròtesi o fèrules. D’altres no els podem acceptar perquè no podem garantir una higiene adequada, com ara els matalassos.

Pel que fa a la resta d’ajudes tècniques estarem encantats d’acceptar-les i revisar-les al nostre magatzem perquè puguin ser d’utilitat per a d’altres persones. Aquesta és la nostra raó de ser: reciclar, reutilitzar i fer accessibles alguns suports per millorar la vida de les persones amb algun problema de mobilitat i la del seu entorn.

Al Banc disposem de crosses, caminadors, grues, llits articulats, cadires de rodes petites i grans, cadires elèctriques, cadires per la dutxa, matalassos antiescares

De la majoria de productes en tenim un bon stock, fet que ens fa molt més efectius, perquè podem facilitar a cada usuari el que li escau millor.

Ara bé, què necessitem?

Hi ha alguns materials molt sol·licitats i no en disposem de prous. Són sobretot, grues i llits articulats amb carro elevador.

Llits al magatzem del Banc solidari de material ortopèdic

Són materials que pel seu preu al mercat són poc accessibles per a persones amb recursos limitats. I signifiquen, per a qui ho necessita, una millora substancial de la seva qualitat de vida i dels seus cuidadors.

Si en teniu, i ja no en feu ús, penseu que aquest material és valuosíssim per a altres persones. El Banc Solidari us en facilitarà, sempre que pugui, el transport.

La solidaritat entre les persones aconsegueix moure el món i nosaltres en som l’intermediari.

Gràcies per pensar en els altres!