Banc Solidari de Material Ortopèdic

El Banc Solidari fa 10 anys

Al Banc Solidari sempre estem de celebració. Celebrem que fem una cosa important amb el nostre temps, celebrem que junts ens ho passem bé, celebrem la satisfacció dels usuaris quan surten per la porta…

Però aquest mes celebrem també els 10 anys de la història del Banc, del BSMO, com nosaltres li diem. El Banc va néixer amb la petita-gran ambició de facilitar la vida als veïns del barri de Porta que tenien problemes de mobilitat. I 10 anys després s’ha convertit en un centre de referència a la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Banc del Moviment). L’administració ens ha cedit un gran local i una cosa encara millor; l’ajuda de dues tècniques, la Betty i la Lily que han professionalitzat el servei fins a convertir-lo en un gran engranatge de donacions i préstecs amb la mateixa vocació que als inicis: el servei desinteressat a la comunitat.

És o no un motiu de celebració?

Per això, el dijous 19 de desembre farem una celebració per explicar què fem, què hem aconseguit i sobretot per encomanar la nostra passió pel servei a les persones.